HTML

Friss topikok

Aktualitások!

2008.12.27. 08:36 egeszseg

Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk minden olvasónknak!

Hamarosan…

Gondot okoz, hogy kell, de nem megy? … Jaj, már megint kell, pedig csak 5 perce voltam utoljára?!

Ezen írásunk a székelési (és vizelési) problémákkal kapcsolatos megoldásokra derít fényt. Hogyan is lehet ezeket orvosolni? Milyen módszerekkel védekezzek? Milyen otthoni gyógymódok léteznek? Drasztikus helyzetekre is van megoldás? … Következő írásunk ezekre ad választ!

Higiénés eljárások – helyes-helytelen módszereke a steril körülmények kialakítására.

Az elsősegélynyújtásban (vészhelyzetekben) is sokszor lehet ilyesmire szükségünk. Ma az emberek nagy hányada él fertőző és szinte világméreteket öltő betegségekkel, mint az AIDS, a TBC és társai. Ezek többsége igen veszélyes szövődményéket okoz ha elkapjuk, de higiénés módszerek bizonyos helyzetekben történő alkalmazása megoldást jelenthet a megelőzésre. Hogy mossak kezet? Hogyan használjam a maszkot? Hogy vegyem fel a kesztyűt? Hogy csináljam, hogy elkerüljem a fertőzést? … Többek között ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre ad választ következő, ábrákkal és fotókkal illusztrált cikkünk.

A két cikk előreláthatólag vasárnap, vagy hétfő délelőtt jelenik meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegmegorzes.blog.hu/api/trackback/id/tr59843467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása